Puoliso versio 4.8

Kun mentiin naimisiin, käyttöön oli juuri otettu vaimo versio 1.0. Käyttöliittymä vaikutti erittäin hyvin suunnitellulta ja ja bugeja ei juurikaan ollut. Pienet päivitykset, versio 1.1 ja 1.2, olivat myös aivan mukavia käyttää ja toivat mukanaan jopa pieniä parannuksia, vaikka suurta eroa edelliseen versioon ei huomannutkaan.

Pian kuitenkin tuli pakollinen päivitys vaimoon versio 2.0, joka ei ollutkaan käyttöliittymältään yhtä selkeä. Napista saattoi tapahtua ihan mitä vaan riippuen, miten nappulaa klikkasi. Ja ei se aina siitäkään kiinni ollut. Hyvälläkin kaksoisklikkauksella saattoi olla, että ohjelma ei vaan kertakaikkisesti käynnistynyt, ainakaan halutulla tavalla. Saattoi tulla mieleen, että versio 1.0 oli paljon parempi. Versio 2.0 oli täynnä bugeja ja epäloogisuuksia.

Pienempiä ja isompia päivityksiä molempiin puolisoihin on tullut vuosien varrella ja osa ei ole vaikuttanut lainkaan parannukselta edelliseen päivitykseen verrattuna. Ja välillä on tuntunut, että vaimo versio 3.4 on aika heikosti yhteensopiva mies versio 3.4:n kanssa. Toisinaan tuntuu, että olisi helpompi vaan mennä samalla versiolla koko loppuelämä, kun sitä on kuitenkin suunnilleen oppinut käyttämään ja sen bugit sentään tuntee. Hiiteen kaikki päivitykset, niistä on vain harmia. Toisaalta on ollut hetkiä, jolloin on huomannut, että puolisoon versio 4.0 on tullut huikeita parannuksia verrattuna versioon 3.8.

Voi, kun vanhana voisi todeta, että vaimo versio 9.7 on huomattavasti kehittynyt ensimmäisestä 1.0:sta. Että ohjelma korjaisi jopa itse bugejaan ja käyttöliittymä olisi lempeä ja konstailematon käyttää. Että mies versio 9.7 ja vaimo 9.7 toimisivat hienosti yhteen. Ja että aina jaksaisi opetella huolellisesti käyttämään uutta päivitettyä versiota. Että ehtisi huomata kaikki hienot uudistukset ja parannukset, eikä jäisi vain harmittelemaan niitä väistämättömiä muutamaa bugia, joita ohjelmaan jäi. 

Miten mainion puolison onkaan saanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.